Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyvanlindaenjaco.groeimee.nl

Zwangerschapsyoga, tweede les

Vandaag was de tweede les van de zwangerschapsyoga. We moesten onszelf nogmaals voorstellen en vertellen hoe de afgelopen week gegaan was. Duurde op die manier lang voor we met de oefeningen aan de slag konden. Het waren veelal dezelfde oefeningen en veel dingen vind ik niet bepaald comfortabel. Ik ben niet zo lenig haha; misschien is `t gewoon niks voor mij...

Na de oefeningen hebben we weer thee gedronken met een koekje erbij. Vandaag stonden KWAALTJES op `t programma. Allerhande kwaaltjes die je bij de zwangerschap kunt hebben/krijgen werden opgenoemd. Niet echt interessant aangezien ik ze of al heb of ze allang via internet, verloskundige, ziekenhuis heb vernomen...Het was waarschijnlijk ook de bedoeling dat we ze echt gingen uitwisselen met elkaar, maar heel veel intereactie is er nog niet binnen de groep. Niet zo gek natuurlijk, want je kent elkaar niet/nauwelijks. Ik ben benieuwd naar volgende week!

De baby is erg beweeglijk en ik voel hem/haar elke dag/nacht veelvuldig schoppen. Leuk gevoel is dat en ook erg bijzonder. Zal vreemd zijn na de geboorte, want je raakt er zo aan gewend. 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Maand 7 en 8

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: